torsdag 15 november 2012

Inskrivning..

Inskrivningen i tisdags gick jätte bra och proverna hon såg där såg bra ut. Nu väntas bara de andra svaren som hon skulle ringa om det var något speciellt med. Ska på tidig sockebelastning om ett par veckor då de vill kolla när man har några kilon extra.

Idag har vi gått in i vecka 14 och jag längtar tills tröttheten ger med sig. För som det är nu känns det olidligt och jobbigt,  inte blev det bättre av att jag blivit sjuk nu också.  Skulle helt klart kunna sova dygnet runt som det är för tillfället, men det ska tydligen vara normalt. Tydligen är vår lilla knodd lika stor som en räka nu och väger lika mycket som en halv banan :)

Tiden närmar sig för ultraljud som sker i vecka 17-18 och dit är det ju inte långt. Man får tydligen kallelsen ca två veckor innan och med det bör den komma om 2-3 veckor. Tiden går så fort att man inte riktigt hinner med,  men ändå känns majmånad så långt bort. Ännu mer när man ser de i sin omgivning som nästan precis fått och kan njuta av mammalivet. Inte kan man dela sin glädje med sån många ännu,  men snart så :)

Dags för lite mer vila i hopp om att huvudet ska släppa lite så man känner sig som en människa igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar