måndag 19 augusti 2013

Livstecken! :)

Dags att börja skriva här inne, är inte helt nöjd med denna bloggplats, men vet inte någon bättre för studen så får stanna här ett tag till iaf. Dock kräver bloggen lite makeover så man blir sugen att skriva här inne igen. Tyvärr är det inte helt lätt att göra vid layouten utan riktigt internet, då nätet genom mobilen är lagom segt. Som tur är har jag möjlighet att blogga när jag ammar och lilleman nästan somnat :) De flesta av er här inne som läser lär redan veta att den 28maj föddes vår kille 49cm lång och 3585kr tung. Att man kunde älska någon så mycket redan från första stund man träffades för första gången. Han är nu redan 12veckor i morgon och han är så go nu när man får mer respons och kan busa lite med honom. 

Vår vardag har varit väldigt lugn hela sommaren med C hemma nästan hela tiden. Han har nu två veckor semester till innan hans verklighet börjar och vi ska vara själva här hemma igen med allt det innebär :)  Redan denna vecka börjar vi få en hel del att göra om dagarna. I morgon är det start av mammagruppen som inleds med babymassage, hoppas lilleman gillar det och vi kommer tycka det är mysigt tillsammans. Onsdag ska vi möta kusin och goa Melvin och mysa några timmar, så härligt att vi börjat umgås så mycket igen och ha barn samtidigt. På söndag börjar babysim som vi alla tre ska gå på, vi tror Liam kommer tycka det är roligt då han älskar att bada här hemma och sprattlar rejält. Det spelar ingen roll hur sur och trött han än är, det försvinner direkt han kommer ner i baljan och får sprattla. 

Nä det tycks som det var detta jag han denna gången här inne, det vill säga ingenting med desginen.. hehe.. Ett inlägg blev det iaf innan det var dags att ge lilleman mat och sängen. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar