söndag 30 december 2012

tankarna snurrar..

Seg söndag till mötes och det känns som man bara sitter och väntar ut tiden tills det är tid för tvättstugan. Huvudet går just nu på högvarv med alla tankar och funderingar kring allt som kan tänkas hända under 2013 då ett positivt besked redan komit, nu är det bara resten som ska ordnas. Detta medför dock ännu mer tankar än tidigare då inget är färdigt och bestämt ännu. Bara till att låta tiden ha sin gång och se vad resultatet blir. 


I fredags var vi iväg på Ikea och köpte spjälsängen vi vill ha, då vi av en slump såg i torsdags att den var sänkt med 500:- och det gällde bara till och med på fredag. Så det var snabba funderingar på om vi ville ha den och Claes fick ju titta på den i verkligheten också. Det kändes lite tidigt att köpa den redan, men som sagt 500:- rabatt är ju en del och räcker till en del av de andra sakerna som behövs i sängen med tiden. Nu ligger den fint i sin kartong under sängen och väntar på att bli uppackad med tiden när det är dags. Som tur är har vi faktiskt handlat en hel del saker under tiden, så det inte blir så mycket på en gång om man bortser från de större sakerna som vagn, billskydd osv. Blir en runda förmodligen till Gekås här i januari med kusinen min då kan tänkt handla det sista vi behöver där, då det med stor sannolikhet inte kommer finnas någon tid till det längre fram i vår. Skönt att få det gjort också, så kan man bocka av de sakerna på listan.



Idag är precis halva tiden av graviditeten passerad, det vill säga att 140 dagar har gått och 140 dagar är kvar enligt beräkningarna, men man vet ju aldrig. Om lite mer än en vecka är det dags för nytt besök till barnmorskan där vi ska få moderskapsintyget att skicka in till försäkringskassan. Har märkt på mig själv att jag börjat få lite mer av dessa gravidhormoner i kroppen som gör att jag kan ryta till på saker som i vanliga fall brukar vara lugna.. haha.. Inte lätt för Claes alltid när han får ett hårt svar på sin fråga, men tycker de senaste dagarna att mitt humör känts lite sådär och känner mig nästan lite deppig. Det är ju sådana saker man får ta här i livet när man är gravid ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar